حال و هوای سیمانی ها خوب نیست!
دوشنبه, ۱ دی ۱۳۹۳، ۰۹:۲۸ ب.ظ
در حال حاضر ایران در راستای حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی گام بر می دارد که این امر نیازمند ایجاد شرایطی برای اشتغال زایی و همچنین افزایش کسب درآمدهای کشور می باشد.
مدیر عامل شرکت هلدینگ سیمان غدیر ضمن بیان مطالب فوق با اشاره به وضعیت صنعت سیمان اظهار داشت: اکنون موجودی محصول کارخانه های تولیدی سیمان کشور به میزان قابل توجهی افزایش یافته و از سویی دیگر قیمت جهانی فلزات اساسی از جمله فولاد نیز با کاهش نرخ قابل توجهی مواجه گردیده که این امر می تواند موقعیت مناسبی را برای دولت در راستای ساخت پروژه های عمرانی و همچنین ایجاد اشتغال زایی برای افراد جامعه فراهم آورد.
علی محمد بُد به کاهش 10 درصدی مصرف سیمان کشور طی دو سال اخیر اشاره کرد و افزود: اکنون سیمان مورد نیاز کشور با توجه به کاهش 10 درصدی مصرف به میزان 45 میلیون تن سالیانه رسیده است که این امر نشان از کاهش 10 درصدی اجرای پروژه های عمرانی کشور می باشد.
وی در خصوص بودجه سال 94 و عدم افزایش قیمت حامل های انرژی گفت: در حال حاضر تقاضای مطلوبی برای سیمان تولیدی شرکت های سیمانی وجود ندارد و از سویی دیگر این امر باعث انباشت سرمایه در گردش شرکت های سیمانی در انبارها شده است و تا زمانیکه تقاضا برای محصولات سیمانی وجود نداشته باشد هیچگونه عاملی از جمله عدم افزایش نرخ حامل های انرژی در پوشش بودجه سال 94 شرکت های سیمانی تأثیرگذار نخواهد بود.
این مقام مسئول در خصوص شرایط صادرات سیمان به کشورهای خارجی اظهار داشت: در حال حاضر شرکت های تولیدی سیمان در جنوب کشور به دلیل نزدیکی به آب های آزاد از شرایط مطلوبی برای صادرات سیمان به کشورهای خارجی از جمله عراق به دلیل کاهش کرایه حمل و نقل کالا برخوردار می باشند.
بُد روند آتی سهام شرکت های سیمانی در بورس را تا پایان سال جاری فاقد رونق و افزایش قیمت دانست و خاطر نشان کرد: بایستی برنامه ریزی های مناسبی در راستای افزایش تقاضای کالای سیمان در داخل کشور در دستورکار قرار گیرد تا شرکت های تولیدی بتوانند از وضعیت مناسبی برخوردار گردند.